Motto club satmarean

Traiesc acei ce vor sa lupte,
Iar cei fricosi se plang si mor!
De-i vezi murind, sa-i lasi sa moara,
Caci moartea e menirea lor!

joi, 10 februarie 2011

Nu inchiriem arme!

Nu inchiriem arme! Le oferim GRATUIT pentru incercari doar celor care vor sa se alature clubului nostru. Rolul clubului este tocmai acesta, de a gasi si aduna intr-o echipa satmarenii pasionati de airsoft. In special posesorii de replici ale armelor reale, dar si cei care intentioneaza sa-si achizitioneze in viitor replica proprie.

Rolul clubului: 
A. organizarea celor pasionati de airsoft intr-o ECHIPA
B. ajutarea lor cu informatii complete despre achizitiile CONVENABILE
C. organizarea de jocuri si competitii intre echipe

A. La primul punct as mentiona ca e nevoie de un cadru organizat, pentru evitarea accidentelor, care pot compromite insasi ideea de airsoft la nivel national, si asigurarea unui cadru legislativ celor care vor sa practice acest sport fara sa incalce legea. Putini dintre noii veniti stiu ca poti fi amendat cu 1000-2000 RON pentru simplul fapt ca ai scos replica pe strada, si un vecin alarmist te-a vazut si a sunat la 112. E mai bine sa afli prevederile legale in cadrul clubului, cat si modul in care sa eviti incidentele si amenzile, decat sa le invete fiecare pe pielea sa. Totodata trebuie aratat noilor veniti sa nu e vorba de simple jucarii, si ca daca o bila de plastic perforeaza usor o doza de bere, poate scoate si ochii la fel de usor. Asa ca protectia muncii se va face oricui, la fiecare intalnire, in egala masura, atat cadrelor militare active, cat si campionilor de tir.

B. Deoarece exista sute de tipuri de replici, pentru fiecare arma reala existenta s-au produs cel putin 3-4 variante de replici, in cadrul clubului e mai usor de raspuns intrebarilor despre acestea, si se pot vedea replicile inainte de comandarea lor de pe internet. Apoi si preturile minime, care sunt greu de gasit, pot fi accesate mai usor dintr-un cadru organizat, clubul avand posibilitatea comenzilor direct de la importator, la pret redus. Ar fi pacat sa constati ca ai dat 800 RON pe o replica de 400 RON, deoarece nu ai avut timp sa ma intrebi despre cea mai buna sursa/cel mai ieftin importator. Sau ca ai cumparat o replica la 200 RON, aparent identica celei de 500 RON, dar mult inferioara calitativ, deoarece pe internet arata ambele exact la fel. Iar reducerile de pret la cumpararea de cantitati mai mari sunt extraordinare. Un exemplu: un pistol cu CO2, metalic, cu viteza de 110 m/s (deci foarte puternic), se cumpara cu 300-500 RON din magazinele virtuale, sau cu 100-150 RON direct de la importator!!! Intrucat transportul e 100 RON, indiferent ca comanzi una sau 5 replici, calculati si Dvs ca sa vedeti ca pentru un club e o prostie sa cumpere din Romania, asteptand o luna sa soseasca replica, in loc sa ia en-gros, in numai 7 zile, mai multe replici la 35% din pret! Lucrurile sunt valabile si la consumabile si echipamentul de protectie.

C. Multi satmareni au deja replica proprie, o cumpara din magazine virtuale la pret exagerat, trag de 2-3 ori la tzinta, apoi se plictisesc, deoarece nu au descoperit inca satisfactia de a juca airsoft IN ECHIPA, contra echipei adverse, sau de a trage la tinta intr-un cadru organizat, alaturi de alti cativa competitori. Nu replica armei reale o constituie esenta airsoft-ului, si SPIRITUL DE ECHIPA, placerea de a te destinde in natura, alaturi de alte persoane cu preocupari de acelasi tip. Adesea competitiile se termina cu un gratar, o bere si prietenii intre persoane din cluburi aflate la sute de kilometri distanta. Schimburile de experienta, de idei, chiar si posibilitatea de a te da rotund cu echipamentul tau performant, replica ta sau cu performantele obtinute de tine tragand cu ea fac parte din natura umana, si sunt una din placerile vietii.

O rugaminte: daca tot ai ajuns aici cu cititul, inseamna ca esti interesat de airsoft. Fa un efort si TRIMITE un e-mail la adresa: airsoftSM@yahoo.com, deoarece mi-e imposibil sa sun cate 30 de persoane de fiecare data cand se organizeaza ceva. Deci noutatile le voi posta aici, pe blog, si voi da cate un E-mail celor care binevoiesc sa ceara acest lucru LASANDU-SI ADRESA de e-mail. Nu va pot suna pe toti, in special iarna sau primavara cand e timp urat, si cand majoritatea ati fi pusi probabil in situatia sa va lamentati: nu merg/nu pot/nu am timp/e rece/ploua etc.
Prin e-mail e mai simplu, primesti e-mailul, si daca vii, anunti cu un reply. Daca nu, nu-i nici o problema, ramane pe saptamana viitoare.

Un comentariu:

  1. sal la voi. am citit si recitit cu atentie articolul si...foarte interesanta abordare a problemei. si unica , pentru ca asa ceva nu am mai intalnit pana acum. sunt convins ca ati facut o treaba foarte buna. cu respect , BRAVO-2-0 , INFIDEL TEAM , ARAD. www.infidel-team.forumgratuit.ro

    RăspundețiȘtergere