Motto club satmarean

Traiesc acei ce vor sa lupte,
Iar cei fricosi se plang si mor!
De-i vezi murind, sa-i lasi sa moara,
Caci moartea e menirea lor!

vineri, 4 martie 2011

Magazin de arme airsoft in Satu Mare

          Cand deschidem magazinul, ce arme vom avea si cat vor costa? Asta ma intreaba toata lumea. Esentialul insa e altul, magazinul care va porni curand se va adresa MEMBRILOR CLUBULUI NOSTRU, in primul rand. Chiar daca vom avea pistoale ieftine si performante, acestea sunt pentru AIRSOFT, adica pentru JOC, sau trageri la tinta. Nu pentru autoaparare sau intimidare, nici pentru alungarea ciorilor sau a cainilor vagabonzi care va incomodeaza.

          Desigur, daca ai bani si esti major, poti sa cumperi orice, fara ca eu sa te pot impiedica. Eu doar voi insista sa va cumparati armele la pret bun, in cadrul clubului, sa le incercati inainte, sa invatati cum se utilizeaza si sa aflati ce riscati daca le folositi gresit. Ar fi pacat sa primesti 1000-2000 lei (zece-douazeci milioane lei vechi) amenda doar pentru ca ai incalcat LEGEA, care prevede clar ca transportul armelor airsoft nu se poate face expunand armele, intrucat pot fi confundate usor cu cele reale, si pot produce panica si chiar declansa alarme false.

          Asa ca daca vreti o replica ieftina si buna, va trebui sa veniti la intalnirile clubului, sa ascultati cate ceva despre utilizarea lor, sa le incercati, si abia apoi sa decideti daca vreti sa cumparati ceva sau nu. Iar prima intalnire din acest an va fi in 19 martie, sambata, la orele 14, la piata de vechituri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu