Motto club satmarean

Traiesc acei ce vor sa lupte,
Iar cei fricosi se plang si mor!
De-i vezi murind, sa-i lasi sa moara,
Caci moartea e menirea lor!

vineri, 14 ianuarie 2011

Sezon SOFT pentru airsoft?

Afara ploua, si nu iti vine sa iesi, fie si la tragere. Lumea airsoftului asteapta vara. Si nu numai din comoditate, dar si armele au sezonul lor. Nu le place frigul.
- cele pe gaz sau CO2, ieftine si puternice, nu functioneaza corespunzator la temperaturi sub 10 grade C. Presiunea gazelor e mult redusa.
- cele electrice, cu baterie, cel mai frecvent folosite, datorita posibilitatii de tragere la foc automat sau semiautomat a sute de bile, fara reincarcare, au si ele probleme cu bateriile. Care sunt sensibile la temperaturi extreme, si la zero grade se descarca mult mai rapid. O baterie fiind undeva la 100 RON, nu prea isi permite lumea sa cumpere 2-3 bucati, sa aiba de rezerva. Si daca le are, nu le uzeaza prematur la temperaturi scazute.
- armele pe arc functioneaza insa bine in orice conditii. Dar nu au foc automat, si trebuie armate dupa fiecare foc.  Mare dezavantaj la millitary - simulations (mil-sim), cand tragi, nu nimeresti, si iti ia 3-4 secunde sa armezi si sa repeti tragerea, timp in care adversarii te elimina lejer.
Merg in schimb la tragerile la tinta, la tir dinamic (deplasare contra cronometru pe un traseu, si eliminare tinte in diverse locatii).

Clubul clujean DACIA REX a gasit solutia, o sala inchiriata, cu amenajari, si la inceputul lunii martie organizeaza deja prima competitie de acest gen, la care speram sa participam si noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu