Motto club satmarean

Traiesc acei ce vor sa lupte,
Iar cei fricosi se plang si mor!
De-i vezi murind, sa-i lasi sa moara,
Caci moartea e menirea lor!

vineri, 2 septembrie 2011

Clubul airsoft - in stand by (in asteptare)


Din pacate, toata lumea a cazut de acord ca nu mai au nevoie de club, si ca pot sa joace fara sa faca parte din club. Lumea nu vrea militarie, ci relaxare, asa ca face fiecare ce vrea. Si NIMENI nu isi mai asuma nici un risc. Cu atat mai putin eu, care am decis sa ma separ de club. Sunt deja prea multi oameni lipsiti de responsabilitate, si e chestie doar de timp pana se vor intampla accidente sau vor apare alte probleme grave de ordin juridic. 

Legea noua a armelor si munitiilor prevede clar ca se poate juca NUMAI PE TERENURI AMENAJATE SI DELIMITATE, dar lumea prefera sa joace la Padurea Noroieni (loc public), cu riscul de amenzi de 2000 ron, in caz de accident sau scandal. Risc pe care eu nu mi-l pot asuma nici macar in calitate de jucator, ca sa nu mai vorbesc de cea de organizator.

Prin urmare, am decis sa ma retrag din grupul de jucatori, si sa repornesc activitatea SEPARAT, intr-un cerc mai exclusivist, mai organizat si mai disciplinat, fara minori (cam 40% din clubul actual), si cu respectarea unor reguli de securitate. Pn plus, am decis perceperea unei cotizatii, lucru cu care nici unul din jucatorii de airsoft satmareni nu a fost de acord pana acum.

Astfel, eu nu voi mai participa niciodata la jocurile de airsoft neorganizate corect, decat la cele organizate in cadrul clubului propriu, club aflat la ora actuala in stand-by, fara membri suficienti.

Ramane la latitudinea fiecarei persoane daca prefera sa joace oriunde si oricand (intalnirea e in continuare de regula in fiecare sambata la magazin, dimineata la orele 8), sau prefera sa amane jocurile pana la infiintarea unui cadru organizat.

Nu impun nimanui alegerea mea, fiecare e liber pe viitor sa aleaga locul (amenajat sau nu) si modul (organizat sau nu) in care doreste sa joace airsoft.

Cei care doresc siguranta, si vor sa fie seriosi, sunt bineveniti alaturi de mine. Intr-un cadru mai exclusivist, mai restrictiv, si mai bine organizat.

Daniel Mois

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu