Motto club satmarean

Traiesc acei ce vor sa lupte,
Iar cei fricosi se plang si mor!
De-i vezi murind, sa-i lasi sa moara,
Caci moartea e menirea lor!

joi, 4 august 2011

Jocurile din luna august - suspendate

In luna august eu nu mai organizez jocuri, iar din septembrie clubul va percepe cotizatia de 10 RON lunar de la fiecare membru. Fara absolut nici o exceptie. Cu riscul de a avea zero membri. (putin probabil).

Tin sa reamintesc tuturor ca AIRSOFT-ul nu e un joc de copii, ci un sport international, care trebuie practicat in conditii de maxima siguranta, si respectandu-se cadrul legislativ existent.

Prin urmare, in ce ma priveste, voi incerca sa organizez cat mai bine aceasta activitate, fara sa fac compromisuri de ordin legislativ, calitativ sau financiar.

Clubul va avea un regulament clar, respectarea lui fiind OBLIGATORIE. Toata lumea va plati taxa de inscriere si cotizatia lunara, va respecta prevederile legale in vigoare si regulile de siguranta privitoare la echipamentul de protectie, distanta de tragere si alte lucruri esentiale pentru buna desfasurare a jocului.

Cei care vor dori sa economiseasca 1-2 lei la 1000 de bile, refuzand sa foloseasca bile BIO, nu vor putea face parte din club sub nici un motiv.

Ramane la latitudinea fiecarui jucator, in functie de nivelul propriu de maturitate, sa decida daca vrea sa practice acest sport intr-un cadru organizat, cu cheltuielile si sacrificiile aferente lui, sau sa ramana la nivelul de hobby duminical, practicat semi-legal, in conditii de siguranta relativa, pe raspunderea nimanui.

Daniel Mois

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu