Motto club satmarean

Traiesc acei ce vor sa lupte,
Iar cei fricosi se plang si mor!
De-i vezi murind, sa-i lasi sa moara,
Caci moartea e menirea lor!

miercuri, 4 mai 2011

Cand sa vin la joc?

Pana acum, pentru satmareni airsoft-ul era un eveniment indepartat si mai greu accesibil. Pentru un joc, trebuia sa mergi la Cluj, Bucuresti sau Iasi, cu variantele mai apropiate Baia Mare, Negresti, Carei. Sa urci in masina, sa sacrifici macar o zi pe drumuri. Replicile erau scumpe si foarte greu de procurat, nu se gaseau decat in magazine virtuale care le aduceau la comanda intr-o luna sau doua!

Azi, exista magazine destule care au marfa pe stoc, ajunge in 24 de ore prin curier, se pot procura rapid si la preturi mai realiste orice fel de arme pentru airsoft, chiar si direct de la importator. Chiar si in Satu Mare sunt deja pe stoc cateva replici utile.

Clubul satmarean e situat langa piata de vechituri, la magazinul de vanatoare si pescuit BIG SHOP de pe Baritiu, colt cu Rodnei, iar terenul de joc e la 3 minute distanta, in capatul strazii Baritiu, la 200  metri de fostul poligon auto. Putem iesi oricand, in FIECARE WEEK-END, fie sambata, fie duminica pentru cei care sambata lucreaza. Intre orele 10-12 sau daca e cald intre 9-11. Fara sa sacrificam toata ziua, fara sa ne deplasam pe distante mari, cu provizii, si cu cheltuieli. Joi postez pe forum orele la care ne vedem la club sambata si duminica.

Echipa e inca in formare, nu toata lumea are inca replici, dar progresam. Suntem deja peste 20 de persoane, cam cu tot atatea replici (unii au deja 2-3, altii inca nu au nici una, dar isi vor cumpara curand). Asa ca nu e nevoie sa venim saptamanal, ci DOAR ATUNCI CAND PUTEM, cand dorim, cand avem dispozitie pentru joc. La fel ca si la vanatoarea organizata pe grupe, unde grupele au cate 50-100 membri, din care vin cam 10-20-30 la o partida de vanatoare, in functie de starea vremii.

Prezenta nu e obligatorie, se poate veni saptamanal sau doar o data pe luna, sau si mai rar.... alegerea va apartine. Unii vor sa vina des, sunt pasionati. Le plac armele, le place tirul, le place ideea de joc. Altii nu se dau scosi din casa, si nu sunt in stare sa-mi dea mcar un E-mail, desi declara ca vor sa vina.... pentru ei am pus citatul de la inceput. Selectia naturala va decide pentru multi. Unii nu au bani de replici, pe altii nu-i lasa nevestele, sau altii prefera televizorul, ca e mai comod. Dar iubitorii de natura si REAL-WAR-GAME sunt in teren. In FIECARE WEEK-END.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu