Motto club satmarean

Traiesc acei ce vor sa lupte,
Iar cei fricosi se plang si mor!
De-i vezi murind, sa-i lasi sa moara,
Caci moartea e menirea lor!

joi, 21 aprilie 2011

Comenzi replici airsoft si accesorii

Pentru optimizarea comenzilor, pe viitor vom incerca sa centralizam, la nivel de club, toate comenzile. Motivul e simplu, costul transportului scade daca marfa vine intr-un singur pachet, si nu in mai multe.

Ca exemplu, daca 5 persoane isi comanda un cate un produs, acesta vine prin curier, si fiecare plateste cam 30 RON. Daca cei 5 se asociaza, si primesc toti marfa intr-un singur transport, totalul va fi tot 30 RON, sau maximum 35 daca creste greutatea. O singura plata, si un singur colet pentru toti 5.

Modalitatea de lucru pe viitor va fi: indiferent ca vrei o replica de 800 RON sau doar 1000 bile, centralizam comanda, si trimitem O SINGURA COMANDA LA NIVEL DE CLUB.
Ideal ar fi ca pana vineri la orele 14 sa fie date toate comenzile,iar coletul ajunge prin Fan Courier sambata dimineata la prima ora. Astfel, o comanda data luni va fi onorata sambata. oricum nu prea jucam in timpul saptamanii.

In ce ma priveste, voi avea grija in permnenta sa procuram CELE MAI BUNE PRODUSE, la cel mai bun pret de pe piata. Ca si pana acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu