Motto club satmarean

Traiesc acei ce vor sa lupte,
Iar cei fricosi se plang si mor!
De-i vezi murind, sa-i lasi sa moara,
Caci moartea e menirea lor!

duminică, 21 noiembrie 2010

Clubul airsoft din Satu Mare

Airsoft-ul e un sport la moda, un razboi simulat, un Counter-strike pe un teren real, cu oameni reali, cu REPLICI ale unor arme reale, care trag cu gloante reale - adica bile de plastic, ce provoaca o durere absolut reala, dar suportabila. Ceea ce face ca in acest joc de-a razboiul sa iti creasca la maximum nivelul de adrenalina!

Satmarenii au acum ocazia sa se intalneasca intr-un cadru organizat, sa invete cat mai multe despre airsoft, sa testeze replici ale armelor reale si sa schimbe impresii si informatii cu jucatorii mai vechi.

Clubul din Satu Mare tocmai s-a nascut, sau mai bine zis e inca in faza de conceptie. Suntem pana acum doar 4 entuziasti care avem deja ARME (replici), inca vreo 5-6  "luptatori" hotarati sa achizitioneze cate o replica in viitorul apropiat, si multi, multi admiratori care se multumesc sa traga cateva rafale automate intr-o tinta de polistiren, si sa ofteze, deoarece (inca) nu se indura sa cheltuie banii pe o replica de automat AK sau pusca de asalt americana M14. Speram ca intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat sa putem sa le oferim tuturor amatorilor cu titlu de imprumut/chirie armele dorite, astfel incat fiecare membru al clubului sa aiba posibilitatea de a trage cat ii doreste inima.

Pasionatii de tir sportiv ma pot contacta la telefonul 0740-565.114, ca sa programam intalniri, discutii, testari ale armelor, sedinte de tragere, sau pe viitor chiar "lupte" intre echipe. Sau pur si simplu pentru a cere informatii suplimentare sau amanunte tehnice despre acest sport "sangeros", dar totodata inofensiv.

Daniel Mois - membru fondator

2 comentarii:

  1. Va invitam la Cluj, la Airsoft Guns & Roses Area,in cadrul Centrului de Pregatire Airsoft Indoor al A.S."DACIA REX" pentru schimb de experienta, antrenamente airsoft in comun, atat pentru trageri in regim dinamic cu replici airsoft, cat si antrenamente Airsoft CQB pentru competitiile viitoare de Airsoft CQB pe care le vom organiza in 2011.
    Pentru relatii suplimentare, sunati la :0730.084.847
    Va asteptam cu drag!
    Teamleader,A.S."DACIA REX"Cluj-Napoca

    RăspundețiȘtergere
  2. Má numesc László Sükösd, locuiesc in localitate Nyíregyháza, Ungaria.
    In 2010.12.13 am deschis o práválie tip AIRSOFT puteti sá ne gásiti si pe internet www.generalairsoft.eu deocamdatá numai in limba maghiará dar in curind si in limba románá.
    Fiind foarte aproape de Satu Mare vá ofer serviciile firmei, si bineinteles cu cel mai mare drag vá asteptám la jocurile organizate de noi sau de alti parteneri din localitate

    RăspundețiȘtergere